Even helemaal

bijkomen...

Beeldmerk Schoonheidssalon Sneek omgekeerd

Schoonheidsspecialiste Sneek | Behandelingen

Een stralende huid, wie wil dat nou niet? Om een mooie huid te krijgen en te houden is de juiste verzorging ontzettend belangrijk. Goed reinigen, de juiste dagcrème en zo af en toe een powerboost. Schoonheidsspecialiste Sabina adviseert je daarbij graag en ze geeft de behandeling die bij jou past. Zij heeft jarenlang ervaring als schoonheidsspecialiste, werkt met de beste verzorgingsproducten en geeft jouw huid wat deze nodig heeft. Niet alleen voor verzorging, maar ook voor permanente make up, bruidsmakeup en ontspannende massages is Sabina jouw vakvrouw! Een behandeling bij Sabina is soms net een mini-vakantie. Die gun je jezelf natuurlijk graag.  Heb je last van huidproblemen, zoals acne of wil je de fijne lijntjes in je gezicht liever zachter maken? Ook dat kan bij Sabine. Hieronder vind je een overzicht en prijzen van onze behandelingen.

Gezichtsbehandelingen schoonheidsspecialiste

Hieronder vind je een overzicht van alle gezichtsbehandelingen van Schoonheidssalon Sneek. De exacte invulling van het arrangement is afhankelijk van jouw huid en wordt samen met jou door de schoonheidsspecialiste bepaald. Naast deze standaard behandelingen bieden we ook speciale huidverbeteringsarrangementen aan. We maken gebruik van de fijne verzorgingsproducten van Sans Soucis en Biodroga. Aanvullend op onze gezichtsbehandelingen kun je door schoonheidsspecialiste Sabina een losse behandeling uit laten voeren.

Schoonheidsspecialiste Sneek

Basic

Gezichtsbehandeling van 30 minuten

€ 30,00

Schoonheidsspecialiste Sneek

Classic

Gezichtsbehandeling 60 minuten

€ 49,50

Schoonheidsspecialiste Sneek

Relax

Ontspannen en even ontsnappen met deze heerlijke relax-behandeling van 90 minuten

€ 64,50

Schoonheidsspecialiste Sneek

Luxery

Een uitgebreide gezichtsbehandeling van 100 minuten.

€ 74,50

Schoonheidsspecialiste Sneek

Seizoenspecial

Behandeling gericht op het seizoen. Duur: 120 minuten.

€ 99,00

Huidverbeteringsbehandelingen
schoonheidsspecialiste

Acnebehandeling & anti-aging

Schoonheidsspecialiste Sneek
Schoonheidsspecialiste Sneek

Acnebehandeling

Een mooie huid is niet vanzelfsprekend. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van acné. Dan zijn de talgkliertjes ontstoken of verstopt. Dit begint meestal in de pubertijd, maar bij sommige mensen ook juist pas als ze ouder zijn. Vaak gaat acne vanzelf over. Is dat niet zo? Dan zijn er goede behandelingen om de klachten te verminderen. Heb jij last van acné? Dan helpt schoonheidsspecialiste Sabina je graag om je huid weer gezond te maken.

>> Lees meer over onze acnebehandelingen

KOSTEN
ACNE-BEHANDELING VAN 60 MINUTEN € 62,50

Fruitzuurbehandeling

Een fruitzuurbehandeling is een perfecte manier om dode huidcellen te verwijderen. 

KOSTEN
FRUITZUURBEHANDELING (60 minuten) € 75,-
KUUR van 5 behandelingen € 325,-

Microneedling

Last van pigmentvlekken, fijne lijntjes of littekens? Ga dan voor Microneedling. Met microneedling wordt de huid op een zachte manier, doelgericht geperforeerd met fijne naaldjes van chirurgisch staal. Daardoor gaat de huid collegaeen en elastine aanmaken. Je krijgt daardoor een gladdere, frissere huid, minder pigmentvlekken en een mooiere huid. 

KOSTEN
MICRONEEDLINGBEHANDELING (60 minuten) € 99,-
KUUR van 5 behandelingen (met gratis product Must tijdens behandeling) € 495,-

Massage

Schoonheidsspecialiste Sneek massage
Stijve spieren, gespannen of gewoon even toe aan wat me time? Een massage is een instant oppepper. Ik bied zowel hotstone als klassieke massages aan.

Een hotstone massage met gladde warme vulkanische stenen is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van verwarmde stenen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Beleef deze ultieme ontspanning door de hotstone massage.

Een absolute weldaad voor lichaam en geest!

neem contact met me op

Bel me: 06 514 526 54

Adres

Douwe Hiddesstraat 5
8603 EV Sneek

06 514 526 54

Email sabinaabelsma@live.nl