Permanente make-up

Dat je met make-up je uitstraling kunt verbeteren, dat is duidelijk. Maar wist je dat het ook mogelijk is om bijvoorbeeld je wenkbrauwen, liplijn of eyeliner permanent aan te laten brengen? Ontzettend handig, want zo zie je er als je wakker wordt al piekfijn uit! En zelfs na een regenbui zit jouw eyeliner nog steeds on point. Daar kun je toch alleen maar van dromen? Permanente make-up is ook ideaal als door ziekte geen wenkbrauwen meer hebt.
Sabina kan jou alles vertellen over de mogelijkheden van permanente make-up. Er is veel onduidelijkheid over permanente make-up en ook gaan er best wat fabeltjes de rondte. Daarom is een goede intake belangrijk. 

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up brengt Sabina pigment in de bovenste huidlaag rond de ogen, wenkbrauwen en lippen aan. Dat doet ze met een dun naaldje, waardoor je het een beetje met tatoeëren kunt vergelijken. Het verschil is echter dat het pigment slechts oppervlakkig wordt aangebracht. 

Je kunt met permanente make-up:

Intake gesprek

Heb je al langer de wens om PMU te laten zetten maar twijfel je nog, heb je vragen en zou je meer informatie willen? Dan kun je een adviesgesprek bij Sabina inplannen. Jouw wensen en verwachtingen worden dan in beeld gebracht en Sabina adviseert jou over de beste behandeling en vertelt wat je kunt verwachten. De kosten voor een adviesgesprek zijn € 40,=. Die worden verrekend als je mocht besluiten om PMU te nemen.

De behandeling

 Voor het beste resultaat zijn minstens twee behandelingen nodig. Tussen die behandelingen zitten zo’n 6 tot 10 weken. De eerste behandeling duurt 2 tot 3 uur. Eerst wordt de make-up voorgetekend, daarna gaat Sabina jou pigmenteren en ten slotte bespreekt ze de nazorg met je. PMU blijft 1 tot wel 10 jaar zichtbaar. Dat is voornamelijk afhankelijk van de verzorging en nazorg ervan.

Het pigmenteren met onze techniek is nagenoeg pijnloos. Mocht je dat willen dan kunnen we verdovende EMLA crème gebruiken, die kun je vooraf via de huisarts bestellen. Vaak is dat niet nodig. In een adviesgesprek vertelt Sabina je daar meer over.  

Na de behandeling is de pigmentatie altijd donkerder dan het uiteindelijke resultaat. Sabina geeft duidelijke uitleg over hoe je thuis met de PMU dient om te gaan. Volg dit advies goed op, want alleen dan zal de pigmentatie goed zichtbaar blijven.

In onze salon maken wij uitsluitend gebruik van de producten van Swiss color.


Prijzen permanente make-up

Prijzen onder voorbehoud.
Wil je een offerte? Neem dan contact met ons op.

PMU Wenkbrauwen

Eyeliner

Lippen

Advies onderhoud permanente make-up

Om de geplaatste PMU mooi te houden adviseren wij om elke jaar een opfrisbehandeling (touch up) in te plannen. Een touch up bestaat uit 1 behandeling. Touch up prijzen zijn alleen geldig bij de PMU behandelingen die door Schoonheidssalon Sneek zijn geplaatst. Elders geplaatste PMU is welkom maar dan zouden we graag vooraf een intakegesprek willen inplannen, zodat er gezien kan worden hoe de staat is van de jouw PMU. De complete prijslijst inclusief touchups download je hier.

neem contact met me op


Bel me: 06 514 526 54

Adres

Douwe Hiddesstraat 5
8603 EV Sneek

06 514 526 54

Email sabinaabelsma@live.nl