permanente make -up

 

Permanente make-up

Soms is er nog veel onduidelijkheid over permanente make-up. Daarom is het erg belangrijk om tijdens een intake gesprek alles goed door te nemen. Dan kunnen we jouw wensen en de mogelijkheden op het gebied van permanente make-up bespreken.

Intake gesprek

Heb je al langer de wens om PMU te laten zetten maar twijfel je nog, heb je vragen en zou je meer informatie willen dan raden wij een intake gesprek aan. Een intake gesprek kost € 40,- tijdens de intake bespreken we behandeling, wensen en de mogelijkheden. Plan je een afspraak in dan worden de kosten van de intake verrekend met de PMU behandeling.

De behandeling

Om het beste resultaat te bereiken zullen er tenminste twee behandelingen plaats vinden met een tussenpose van 6 tot maximaal 10 weken. Een eerste behandeling duurt 2 tot 3 uren dit is inclusief voortekenen, pigmenteren en bespreken van de nazorg.

Het pigmenteren met onze techniek is nagenoeg pijnloos maar kan door middel van EMLA crème verdoofd worden deze crème kun je via de huisarts verkrijgen. Vaak blijkt dat dit echter niet nodig is.

Na de behandeling is de pigmentatie altijd donkerder dan het uiteindelijke resultaat. Van ons ontvang je duidelijke uitleg over hoe je thuis met de PMU dient om te gaan. Volg dit advies goed op, want alleen dan zal de pigmentatie goed zichtbaar blijven.

In onze salon maken wij uitsluitend gebruik van de producten van Swiss color.