Last van acné?
We stellen samen een
behandelplan op.

Beeldmerk Schoonheidssalon Sneek omgekeerd

Acnebehandeling Sneek

Een mooie huid is niet vanzelfsprekend. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van acné. Dan zijn de talgkliertjes ontstoken of verstopt. Dit begint meestal in de pubertijd, maar bij sommige mensen ook juist pas als ze ouder zijn. Vaak gaat acne vanzelf over. Is dat niet zo? Dan zijn er goede behandelingen om de klachten te verminderen. Heb jij last van acné? Dan help ik je graag om je huid weer gezond te maken. Voor een acnebehandeling in Sneek ben je bij mij aan het juiste adres.

De ernst van acné wordt bepaald door:

  • * Erfelijkheid; het kan zijn dat acné in de familie zit.
  • * Pukkels openkrabben en uitknijpen. Hierdoor wordt de acné erger en kun je littekens krijgen.
  • * Hormonen. Vrouwen hebben vaak meer last van acné vlak voor het begin van de menstruatie. Ook tijdens een zwangerschap kan een vrouw tijdelijk acné krijgen.
  • * Bepaalde soorten cosmetica en make-up die de huid verstoppen.
  • * Geneesmiddelen kunnen acné veroorzaken of verergeren. 
  • * Vochtige lucht. Bij vochtig weer kan acné erger worden.

Behandelplan acne

Als je last hebt van acne, dan is de juiste verzorging erg belangrijk. Door de juiste producten te gebruiken en je door een erkend schoonheidsspecialiste te laten behandelen, nemen de verstoppingen en ontstekingen af en wordt je huid weer gaaf. Welke behandeling voor jou het meest geschikt is hangt af van het soort acne en hoe actief deze is. Heb je veel ontstekingen? Dan kom je in het begin van de behandeling vaker naar de salon. Tijdens die behandelingen ga ik ervoor zorgen dat je huid geheel vernieuwt. Hiervoor zijn vijf tot zeven behandelingen nodig. Daarna bouwen we af naar eens per vier tot zes weken; de onderhoudsfase. Tijdens de behandeling adviseer ik ook over de producten die voor jouw huid en type acne het beste geschikt zijn, zodat je thuis aan de slag kunt.

Vergoeding acnebehandeling

Sabina heeft een speciale opleiding gedaan om acnebehandelingen uit te kunnen voeren en is erkend specialist in acnebehandelingen. Dat betekent dat je de beste zorg krijgt en dat het door tal van aanvullende verzekeringen vergoed wordt. Hier vind je een overzicht van vergoedingen voor acnebehandelingen.

Prijs acnebehandeling Sneek

Een acnebehandeling duurt een uur en kost € 62,50. Vraag je verzekering naar de vergoeding. 

Andere huidverbeteringsbehandelingen

Niet alleen als je last hebt van acne, maar ook bij andere huidproblemen kun je bij ons terecht voor huidverbeteringsbehandelingen. Denk daarbij aan fruitzuurbehandelingen en microneedling. 

Mijn verhaal

Sabina
Abelsma

Iedereen kan stralen! Dat is mijn motto. Al als jong meisje wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Op de schoonheidsspecialistenopleiding was ik dan ook helemaal op mijn plek. In sneltreinvaart rondde ik mijn studie af, startte ik bij ‘een baas’ en volgde in mijn vrije tijd tal van specialisatie-cursussen en workshops. Ook nu ik een eigen salon heb blijf ik graag bij in mijn vak. Nieuwe ontwikkelingen volg ik op de voet en ik ben altijd bezig om voor mijn klanten de beste oplossing te vinden. 

Huid- en lichaamsverzorging, permanente make-up, microblading, wimperstyling, browartist, facial expert… ondertussen kan ik me met recht een alround schoonheidsspecialiste noemen. 

Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Ik krijg energie van de mensen waarmee ik werk. Geen dag is hetzelfde. 
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Het lijkt me leuk om kennis te maken. Stuur me een berichtje en we maken een afspraak!

Lieve groet,
Sabina

neem contact met me op

Bel me: 06 514 526 54

Adres

Douwe Hiddesstraat 5
8603 EV Sneek

06 514 526 54

Email sabinaabelsma@live.nl