Wil jij aan je gezondheid en weerstand werken?

Na persoonlijk de clean 9 van Forever Living te hebben gevolgd, en ervaart te hebben hoe goed je je hierna voelt, heb ik besloten dat ik ook deze fijne producten aanbieden wil. In mijn salon ben ik veelal bezig met de buitenkant van schoonheid maar komt echte schoonheid niet van binnenuit? Zo heeft een collega van mij, wie kampte met huidproblemen, nog nooit zo’n gezonde huid gehad sinds zij ook met de Aloe Vera producten is begonnen. Forever Living wordt steeds bekender en ik heb eigenlijk nog geen negatieve reacties gehoord!

Wil jij hier meer van weten? Dan kun je me gerust een berichtje sturen!

In mijn salon ben ik veelal bezig met de buitenkant van schoonheid maar komt echte schoonheid niet van binnenuit? Zo heeft een collega van mij, wie kampte met huidproblemen, nog nooit zo’n gezonde huid gehad sinds zij ook met de Aloe Vera producten is begonnen. Forever Living wordt steeds bekender en ik heb eigenlijk nog geen negatieve reacties gehoord! Wil jij hier meer van weten? Dan kun je me gerust een berichtje sturen!

dus….wil jij aan je gezondheid en weerstand werken?

Doe dan het, op basis van natuurlijke ingrediënten, 9-daagse reinigingsprogramma Clean 9! Dit programma is geschikt voor alle mannen en vrouwen die zich (nog) fitter willen voelen en er (nog) beter uit willen zien.

Tijdens het volgen van dit programma kun je gewoon blijven werken, eten , sporten en je andere dagelijkse dingen blijven doen.

Met het CLEAN 9 programma maak je een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” ofwel reinigingsprogramma geeft jou de tools in handen die je nodig hebt om vandaag van start te gaan om jouw lichaam te transformeren! Dit is géén crashdieet!

clean_9_forever

Door voeding, medicijnen, verzorgingsproducten die we gebruiken en de lucht die we inademen krijgen we ongemerkt veel stoffen binnen die ons lichaam niet goed kan verwerken. Hierdoor ontstaan er veel afvalstoffen in ons lichaam, met name in de darmen. Afvallen en regelmatig sporten zorgt er voor dat we veel afvalstoffen produceren. Als we afvalstoffen niet snel genoeg kunnen verwerken, hopen ze zich op in het lichaam en dit leidt tot verzuring. Verzuring zorgt voor lichamelijk ongemak. Dat begint vaak met onverklaarbare pijntjes, slechte weerstand, overgewicht, blessure gevoeligheid, vermoeidheid, stress, hoofdpijn, slechte huid, slapeloosheid. Allemaal tekenen dat je lichaam niet in balans is. Indien verzuring te lang aanhoudt kan dit leiden tot allergieën, voedsel- intolerantie en ontstekingen met alle gevolgen van dien.

Het principe van de Clean 9 is je lichaam ontgiften. Het doel is je lichaam als het ware terug te brengen naar “de fabrieksinstelling”. Je lichaam te ontdoen van opgehoopte afvalstoffen, je darmflora op pijl brengen en je immuunsysteem een boost geven.

Met de Clean 9 reinig je je lichaam binnen 9 dagen. Hiermee leg je het fundament voor een optimale gezondheid en werk je aan een fittere versie van jezelf. Alle producten zijn op basis van natuurlijke voedingsstoffen en zitten boordevol vitaminen en mineralen die het lichaam nodig heeft.

Wat levert het op?

Na 9 dagen merken de meeste cliënten op dat ze veel energie hebben, dat hongergevoel uitblijft, de behoefte naar suiker is verdwenen, hun huid er goed uitziet en dat men zowel lichamelijk als geestelijk beter in hun vel zitten.

Kan je met Clean 9 afvallen?

Ja dat kan! Clean 9 kan zeker een steun in de rug zijn als je bezig bent met afvallen. Je metabolisme wordt tijdens de reinigingskuur aangewakkerd, dit zorgt voor een betere verbranding en dit helpt je om makkelijker af te vallen.

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen. Of je nu af wilt vallen, een start wilt maken met een gezondere leefstijl of je gezondheid verder wilt optimaliseren. Clean 9 is geschikt voor iedereen die wil investeren in een betere, gezondere, mooiere versie van zichzelf.